Ting som selges eller gies bort
Ting som selges eller gies bort

Her legger jeg ut ting jeg vil kvitte meg med, enten gratis eller i bytte mot penger. Tingene mener jeg er i for god stand til å kastes, og har fremdeles en bruksnytte for de rette personene. Føler du at du kan ha nytte av noen av tingene under, så ta kontakt. :-)

Alle tingene kan hentes i Kristiansand, med mindre noe annet er spesifisert. Dersom noe må sendes med posten, gjelder postens satser og kommer i tillegg til prisen. Ved foresendelser krever jeg forskudd på betalingen. Jeg fraskriver meg alt garantiansvar og alle tingene leveres som de er.

2 båtpropeller til salgs 7. januar 2007
Kjøkkenvifte til salgs 8. januar 2007
Printer gies bort 8. januar 2007
Klassisk guttesykkel gis bort 16. oktober 2007
Klassisk herresykkel gis bort 16. oktober 20072 propeller til salgs
2 propeller til salgs

2 propeller er funnet hjemme og skal selges. Propellene passer nok best til deplasementbåter, dvs. båter med fortrengningsskrog - Altså at skroget fortrenger like mye vann som båtens vekt, også under fart. Disse båtene har en begrensning når det gjelder fart samme hvor stor motor man monterer. Typiske deplasementbåter er snekker, tunge båter og seilbåter.

Propellene må er lokalisert i Sandefjord, men kan også hentes i Kristiansand, evt. langs E-18 mellom Sandefjord og Kristiansand, etter avtale. Dersom det må sendes med posten, gjelder postens satser og kommer i tillegg til prisen.

Propell 1 (liten)
Propell 1 (liten)

Ubrukt bronsepropell merket med Volvo Penta og Alco 016 i størrelsen 15x12. Propellen har altså en stigning på 15 tommer og en diameter på 12 tommer. Propellen er venstrevridd (LH). For nærmere spesifikasjoner se tabellen under, og for noen av målene henvises til tegningen i bunn.

Propell 2 (stor)

Merket:

Alco 016/Volvo Penta/V15X12

Stigning:

15"

Diameter:

12"

Dreining:

Venstrevridd (LH)

Metall:

Bronse

Blader:

3 stk

Slitasje:

Ser helt ubrukt ut og i topp stand

A (mm):

33,8

B (mm):

27,8

E (mm):

37,2

F (mm):

10,0

G (mm):

64,0

Ca pris ny:

ca 1900 kr

Selges for:

1000 kr

Propell 2 (stor)
Propell 2 (stor)

Noe brukt bronsepropell merket med Hydroflite og Columbian i størrelsen 19x21. Propellen har altså en stigning på 19 tommer og en diameter på 21 tommer. Dette er en høyrevridd (RH) propell. For nærmere spesifikasjoner se tabellen under, og for noen av målene henvises til tegningen i bunn.

Propell 2 (stor)

Merket:

Hydroflite/Columbian/D21P19RØGM/8023A

Stigning:

19"

Diameter:

21"

Dreining:

Høyerevridd (RH)

Metall:

Bronse

Blader:

3 stk

Slitasje:

Liten bulk i det ene bladet, ellers ingen vesentlige skader

A (mm):

37,2

B (mm):

31,0

E (mm):

42,2

F (mm):

9,5

G (mm):

109,5

Ca pris ny:

ca 6400 kr

Selges for:

2000 kr

Propellens måledata

Måledata på propell

Kilde: MaritimStart
Kjøkkenvifte til salgs
Kjøkkenvifte til salgs

Ventilatorhette med 3 hastigheter. To fettfilter i metall som tåler maskinvask følger med. Fettfiltra fjerner effektivt matos og kan lett tas av for rengjøring. To lyspærer gir et godt lys over matlagingsflaten. Vifta kan brukes på to måter; tilkoplet til en ventil eller med kullfilter for resirkulering av luften. Hittil er den kun brukt med et par kullfilter (IKEA: Nyttig Fil 600) i noen år, og de bør muligens byttes ut (koster kr 149,- per par på IKEA). Suppler med fleksibelt rør til ventilator, (IKEA: Nyttig Tub 120), for tilkobling til ventil. (Bildet avviker minimalt fra nevnte vifte.)

IKEA kjøkkenvifte

Merke:

IKEA Luftig HOO C00 S (Whirlpool) (et lite forbehold her)

Bredde:

59,9 cm

Dybde:

51,5 cm

Min. høyde:

78,3 cm

Maks høyde:

111,3 cm

Tilpasset høyde:

84,5 cm

Utsugingskapasitet:

400 m³/time.

Lydnivå ved maksimal utsugningshastighet:

57 dB

Motoreffekt:

120 watt

Slitasje:

Ingen merker eller bulker, kun litt tilfettet etter årenes løp. Ventilatorrørdekslet er delt i to ved lengde 60 cm, slik at viftas totale lengde er 84,5 cm. Del 2 av ventilatorrørdekslet medfølger også. For tilkobling til ventil følger mellomstykket fra vifta til ventilatorrørert også med.

Ny pris:

kr 1175,-

Selges for:

kr 400,-
Gratis laserprinter
Gratis laserprinter
HP LaserJet 1100

HP LaserJet 1100, en sort-hvitt A4 laserprinter gies bort. Kvaliteten på utskriften er på 600 dpi og er i topp stand med tanke på utskriftskvalitet (var ihvertfall det sist jeg prøvde den). Derimot er printeren tom for toner. Ny tonerkassett koster ca 500 til 550 kr og rekker til ca 2 500 sider. Arkmatingsmekanismen er også noe utslitt, dvs. at den trekker med seg flere ark av gangen når det er lite ark i skriveren. Den fungerer derimot noe bedre når printeren er fullstappet med papir. Tilkobling til printerutgang (LPT), kabel medfølger.

Ca mål i cm (BxDxH): 37 x 31 x 27
Ca vekt: 7 kg
Gratis barnesykkel
Gratis barnesykkel
DBS Fortune

En klassisk guttesykkel med rammestørrelse på 42 cm gis bort, dvs. at den passer bra fra ca 10 år. Sykkelen er en mintgrønn DBS Fortune i god stand. Det er en tre-giret sykkel med bakoverbrems i tillegg til gode bremseklosser på framhjulet. Det følger med fram- og baklys som er tilkoblet dynamo, og det er også montert speedometer på sykkelen. Det er fastmontert lås på sykkelen, og det kan være vi også finner nøkkelen som hører til. Det er muligheter for at dekkene må skiftes ut, da de har stått noen år uten luft, og kan være litt redusert i kvaliteten.

Sykkelen er lokalisert i Sandefjord, men kan også hentes i Kristiansand, evt. langs E-18 mellom Sandefjord og Kristiansand, etter avtale.
Gratis herresykkel
Gratis herresykkel
Crescent City Rider

En klassisk herresykkel med rammestørrelse på 49 cm gis bort. Sykkelen er en mintgrønn Crescent City Rider (Världsmästarcykeln) og i god stand. Det er en fem-giret sykkel. Det er montert gode bremseklosser på bakhjul og framhjul. Det følger med fram- og baklys som er tilkoblet dynamo, og det er også montert speedometer på sykkelen. Det er fastmontert lås på sykkelen, og det kan være vi også finner nøkkelen som hører til. Det er muligheter for at dekkene må skiftes ut, da de har stått noen år uten luft, og kan være litt redusert i kvaliteten.

Sykkelen er lokalisert i Sandefjord, men kan også hentes i Kristiansand, evt. langs E-18 mellom Sandefjord og Kristiansand, etter avtale.


Color line
Copyright © Magne Knoph Haugen
Made: January 2007