Min jobb i PricewaterhouseCoopers
Min jobb i PricewaterhouseCoopers

Her kommer litt om hvordan jeg opplever min nye jobb i PricewaterhouseCoopers (PwC). Velg i oversikten under om det er noen spesielle tema du er interessert i!

Intervjuet Februar 2006
Oppstartsdag 14. august 2006
GO PwC september 2006
Intervjuet
Intervjuet
Februar 2006

Mens jeg fremdeles var i Tyskland i januar måned fant jeg ut av søknadsfristen var en god uke før jeg kom hjem. Innimellom tyskstudiene fikk jeg skrevet en søknad og CV og sendt til Norge. Få dager etterpå ringte de og ville ha meg på felles intervjurunde på høyskolen på vegne av alle PwC-kontorene i Norge, noe jeg ble glad over å høre. Problemet var bare at jeg fremdeles skulle være noen dager til i Tyskland for å få avlagt eksamen og slikt. Løsningen ble et intervju her på Kristiansandskontoret fire dager etter hjemkomst. På intervjuet stilte jeg nervøs opp i findressen min og fryktet det verste da jeg hadde hørt om ulike intervjumetoder som ikke alle var like trivelige. Intervjuet viste seg å bli veldig trivelig og gikk etter min oppfatning veldig bra, noe min sjef Reidar og hans kollega Monica tydeligvis også oppfattet, da jeg kort tid etter ble invitert til intervjurunde nummer to, som skulle finne sted fem dager etter det første. Litt mindre nervøs men like oppdresset møtte jeg nok en gang opp til en trivelig samtale, denne gangen med partnerne Torstein og Svein Gunnar. Dagen etter ringte de med gladnyheten om jobbtilbud.

I tiden etter ansettelsen dumpet det til tider litt info i postkassa. En hyggelig helaften på Bakgården for oss fire nyansatte fra Høgskolen i Agder ble arrangert av Reidar og Vidar. I juni var det også familiedag på Bragdøya, noe som dessverre krasjet med et bryllup for min del.

[Tilbake]
Oppstartsdag
Oppstartsdag
14. august 2006

Mandag 14. august var det tidlig opp for å rekke flyet fra Kjevik halv syv, da vi skulle møte på PwC-kontoret på Skøyen i Oslo i titiden for litt oppstartsinformasjon og litt røfflig gjennomgang av hva revisjon egentlig er for oss 72 nyansatt i kongeriket Norge. Etterpå var det fotografering for de som ikke hadde vært gjennom det, og utdeling av ny mobil med nytt nummer og bærbar PC. Tiden etter dette oppmøtet har gått litt med til utforskning av Toshiba Tecra M5 og Nokia N70 med tilhørende programmer.

[Tilbake]
GO PwC
GO PwC
28. august til 15. september 2006

Mandag 28. august braker det løs i Oslo med tre ukers kurs. Andre uka blir det tur til Portugal utenfor Lisboa. Mer om dette kommer etter hvert.

[Tilbake]

Color line
Copyright © Magne Knoph Haugen
Made: August 2006