Litt om denne hjemmesida
Litt om denne hjemmesida
Meg den 21.sep 2005

Language
Hey! This website did I made for informing my Norwegian friends about what I was up to bye the time I spent in Germany autum 2005.

I have also made an album site with a lot of pictures, where you all can take a look, after a small registration. In the album is the framework in English. The picture texts are in Norwegian, for the picture with my Norwegian friends, and in German for the pictures with my German friends, and in English with my international friends.

I would be very happy if you leave a little message in my guestbook, you can write in any language I can understand, witch mean Norwegian, English, German, Swedish or Danish.

Language
Denne hjemmesida laget jeg for å informere de som skulle ha interesse av det, om hva jeg drev med i Tyskland høsten 2005, og hvordan jeg hadde det der! For syv år siden var jeg på utvekslingstur til USA, Indiana, og gikk på High-School et år. På den tiden laget jeg også en hjemmeside, og mye vil også være hentet fra den tiden.

Siden har nå blitt til en informasjonsside der jeg legger ut reisebrev og bilder fra ting jeg er med på.

Skulle det være noe dere lurer på er det bare å sende en mail til magne@makh.no. Ønsker dere å ta kontakt via MSN er det samme e-mail adresse som over. Dere finner meg også på Skype under nicket makh81.

Ellers må dere gjerne ta en titt i albumet mitt, og skriv gjerne kommentarer til bildene. Har du vært i nærheten av det digitale kamera mitt, så er det stor sannsynlighet for at du finner bilde av deg der også.

Har også satt opp en gjestebok, og det er veldig hyggelig om du legger igjen en liten hilsen der!

En stor takk til min bror Fredrik Knoph Haugen, som har hjulpet meg mye med domene og webplass, samt den tekniske delen av albumet mitt! Fredrik jobber på Online4U, og har derfor god kjennskap til dette.My address is by the moment:

  Kobberveien 11
  4616 Kristiansand
  Norway
  Mob.: (+47) 952 61 026
Color line
Copyright © Magne Knoph Haugen
Made: August 2006